MONTEUR ZONWERING GEZOCHT

Kom jij ons team versterken?
MONTEUR ZONWERING GEZOCHT!

MONTEUR GEZOCHT! (Fulltime)

Als Monteur Zonwering heb je verantwoordelijkheid, vrijheid en zorg je dat de klant voorzien wordt van kwalitatief hoogwaardige zonweringsproducten. Je hebt technisch inzicht en bent leergierig. Verder zet je graag een stapje extra voor de klant en het bedrijf.

Jij wordt door ervaren monteurs opgeleid tot een technische zonweringexpert die in teamverband rolluiken, screens, overkappingen en diverse binnenzonweringen perfect installeert bij de klant. Ervaring in een soortgelijke functie/branche is een pré. Wanneer dit niet het geval is leren je collega monteurs je graag alle kneepjes van het vak.

Bij Solyscreen staat service hoog in het vaandel, zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Solyscreen maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten en biedt een breed scala aan merken aan: Renson, Luxaflex, Verosol, Jasno en Heroal die het werk érg gevarieerd maken.

Je komt te werken voor een klein, informeel familiebedrijf met veel potentie. Je werktijden zullen voornamelijk liggen tussen 08:00 – 17:00 uur.

Ben jij opzoek naar:

  • Veel vrijheid in je functie;
  • Informeel en gezellig familiebedrijf;
  • Service gerichte functie;
  • Salaris boven marktconform.

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Kom jij ons team versterken?

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen jou sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

(*) Verplicht veld

Vul hier uw naam in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer