Bediening, horren, garagdeuren en beveiligingsrolluiken

logo groot wit
Zonwering voor binnen en buiten.

Garagedeuren

Solyscreen heeft een breed assortiment garagedeuren en biedt voor elk budget, gewenste functionaliteit en ruimte een oplossing op maat.

Horren en hordeuren op maat

Solyscreen is expert op het gebied van horren. Met de horren van Solyscreen houdt u alle insecten en beesten buiten. Naast het praktische nut van insecten buitenhouden, voorkomen horren ook dat er viezigheid naar binnen waait. Een hor op maat helpt dus ook bij het schoonhouden van uw huis!

Bediening van uw zonwering

Uw zonwering voor binnen en buiten kan op verschillende manieren worden bediend. Van oudsher was alleen handmatige bediening mogelijk. Rolluiken omhoog en omlaag doen was alleen mogelijk met een koort. Vandaag de dag heeft u meer mogelijkheden. Zo kunt u de zonwering electrisch bedienen, de bediening automatiseren of bedienen vanuit uw luie stoel met behulp van uw mobiele telefoon of iPad.

Beveiligingsrolluiken

De beveiligingsrolluiken van Solyscreen zijn perfect geschikt om gebouwen met hoge veiligheidseisen, bijvoorbeeld banken, juwelierszaken of ondergrondse parkeergarages te beveiligen maar worden tevens gebruikt in winkelpuien ter beveiliging van inbraak. Het kader van de beveiligingsrolluiken bestaat uit een volledig geëxtrudeerde profielen en is daardoor uiterst stabiel. Dankzij de gesloten montage in de rolluikkast kunnen de roldeuren elegant aan de bestaande architectuur worden aangepast.