logo groot wit
Raamdecoratie.

Lamellen

Lamellen, ook wel verticale jaloezieën of gordijnjaloezieën genoemd, zijn ideaal voor een optimale lichtregeling doordat ze met de stand van de zon mee te roteren zijn. Lamellen zorgen voor een vrij uitzicht naar buiten zonder inkijk naar binnen en zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals bijvoorbeeld schuine ramen en er zijn ook speciale uitvoeringen voor bijzondere deur- en raamsituaties, schuin oplopende en ronde ramen en zelfs voor dakramen. In de showroom van Solyscreen in Veldhoven kunt vele uitvoeringen van dichtbij bekijken en onze medewerkers voorzien u graag van advies over de mogelijkheden.

Luxaflex®

Luxaflex® is functioneel en decoratief en zijn geschikt voor alle raamvormen. De simpele bediening en talloze dessins maken jaloezieën tot populaire binnenzonwering. Met een simpele beweging kan de intensiteit en de inval van het licht geregeld worden. Kenmerkend voor dit product is optimale privacy, geen inkijk naar binnen en vrij uitzicht naar buiten.

Paneelgordijnen

Een paneelgordijn bestaat uit een aantal strak hangende verticale banen stof (panelen) die achter elkaar geschoven kunnen worden. Ieder paneel loopt in een eigen spoor van de uit meerdere sporen samengestelde rails. Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote ramen, schuifpuien en openslaande deuren. Een bijkomend voordeel van paneelgordijnen is dat ze niet ver de ruimte in komen. Paneelgordijnen zijn daarom uiterst geschikt om in kleine ruimtes te plaatsen. Zo heeft u mooie zonwering zonder veel ruimte te verliezen. Paneelgordijnen worden soms ook wel Japanse panelen genoemd.

Plisségordijnen of Duette® gordijnen

Plisségordijnen of Duette® gordijnen zijn een sfeervolle raambekleding in zigzag-vorm waarmee u de lichtinval op een sfeervolle manier kunt regelen. Het verschil tussen een plisségordijnen en duettegordijnen is dat het duettegordijn een dubbele uitvoering van plissé is. De koorden van het gordijn zijn hierdoor niet zichtbaar en wordt de warmte geweerd. Vanzelfsprekend kunt u bij Solyscreen in Veldhoven nabij Eindhoven terecht voor zowel plisségordijnen als duettegordijnen.

Rolgordijnen

Voor rolgordijnen in Veldhoven gelegen naast Eindhoven moet u bij Solyscreen zijn. Rolgordijnen hebben een mooie, strakke afwerking en nemen nauwelijks ruimte in beslag. Met een ruime keus dessins en stoffen vindt u altijd een rolgordijn dat perfect bij uw interieur past. Door te spelen met de transparantie van de stof die u kiest zijn rolgordijnen ook toepasbaar voor zowel zonwering als raamdecoratie. Een rolgordijn is soepel te openen en te sluiten en is vrijwel onderhoudsvrij. Een bijkomend voordeel is de relatief goedkope aanschafprijs van het rolgordijn.

Silhouette® shades

Silhouette® gordijnen of Silhouette® shades zijn een innovatieve zonweringsoplossing die je kan zien als doorontwikkelde horizontale jaloezieën. De slimme constructie van zachte zwevende S-vormige lamellen die tussen twee lagen transparante of semi-transparante stof zijn bevestigd (zonder storende koorden) zorgt voor een zekere openheid in uw woning. Door de lamellen te draaien kunt u de hoeveelheid lichtinval perfect reguleren. Met de optionele aluminiumkleurige boven- en onderrail is het mogelijk silhouette gordijnen perfect aan te passen aan het formaat van elk soort raam. Solyscreen biedt silhouette gordijnen met lamelbreedtes van 50, 75 en 100 millimeter, uitgevoerd in diverse kleuren en materialen. De bediening van het gordijn kan handmatig door middel van een eindeloos koord maar voor meer bedieningsgemak heeft Solyscreen ook volledig elektrisch bedienbaar silhouette gordijnen waar alle functies door middel van een afstandbediening geregeld kunnen worden.

Vouwgordijnen

Het vouwgordijn is een traditionele sfeermaker. De mogelijkheden van vouwgordijnen zijn bijna eindeloos. En mede daardoor hebben wij al vele vouwgordijnen in Eindhoven en Veldhoven mogen leveren. Door het samenbrengen van verschillende soorten en dikten textiel kan een vouwgordijn diverse functies vervullen. Pakt u een vouwgordijn met een dikkere stof dan kan het vouwgordijn dienen als een verduisterend overgordijn of zelfs als zonwering! Kiest voor voor een dunnere stof en een lichte kleur dan kan een vouwgordijn dienen als vitrage.

Velux en Fakro verduisteringsrolgordijnen

VELUX verduisteringsrolgordijnen zijn gemaakt van duurzaam vuilafstotend polyester met een synthetische coating en een aluminium achterzijde. De verduisteringsgordijnen zijn bijna 100% lichtdicht en zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. De collectie bij Solyscreen in Veldhoven bestaat uit veertig verschillende kleuren en dessins. Door het voorgeïnstalleerde beslag van de VELUX dakramen zijn de verduisteringsrolgordijnen snel en gemakkelijk te monteren. De verduisterende rolgordijnen zijn eenvoudig en soepel op iedere gewenste positie stop te zetten. Zowel handmatige- als elektrische bediening is mogelijk.

Shutters

Shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding en dé ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Je kunt de lamellen kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen. Zo zet je het zonlicht in één handomdraai naar jouw hand.

 • dickson.jpg
 • fakro.jpg
 • harol.jpg
 • heroal.jpg
 • jasno.jpg
 • luxaflex.jpg
 • renson.jpg
 • romazo-logo-slide-bw.jpg
 • somfy.jpg
 • tibelly.jpg
 • toppoint.jpg
 • unilux.jpg
 • velux.jpg
 • verosol.jpg
 • weinor.jpg